EEE 6/F Renovation

The EEE Department moved into the Chow Yei Ching Building 17 years ago. As there was no substantial renovation since then, the Department decided to update the reception area of the General Office, the seminar room and two meeting rooms on the 6th floor of the Chow Yei Ching Building to give them a more modern look and improve these heavily used common facilities. The renovation project started in December 2012. With initial design drawn up by an external design house and after many rounds of discussions, the renovation started in May 2013. After a summer of work, we are pleased to announce the completion of the renovation project. The photos below show the result of the renovation.

EEE 6/F Lobby


Lobby – Renovation progress photo


Lift Lobby


Lobby – Reception counter


Lobby – Alcove area


Lobby

CB601J – Meeting Room


CB601J – Renovation progress photo


CB601J


CB601J


CB601J

CB602 – Informal Meeting Room


CB602 – Renovation progress photo


CB602


CB602


CB602

CB603 – Seminar Room


CB603 – Renovation progress photo


CB603


CB603


CB603